متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1399/08/06 - 09:15
  • - تعداد بازدید: 638
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 52
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان، پیشرو در ترویج زایمان بدون درد

تعداد زایمانهای بدون درد در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان در 6 ماهه سال جاری به نسبت مدت مشابه سال قبل 55 درصد افزایش داشته است.

بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان، پیشرو در ترویج زایمان بدون درد


 


تعداد زایمانهای بدون درد در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان در 6 ماهه سال جاری به نسبت مدت مشابه سال قبل 55 درصد افزایش داشته است.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان یکی از بیمارستانهای دوستدار مادر بوده و در زمینه ترویج زایمانهای طبیعی و بدون درد نیز یکی از مراکز پیشرو در کشور محسوب می شود.


دکتر سید محمد هاشمی شهری با اشاره به اینکه مادران باردار عموما درد زایمان را یکی از علل اصلی ترس از زایمان طبیعی عنوان می نمایند گفت: این عامل یکی از دلایل تمایل مادران، بویژه مادران نخست زا به انجام سزارین میباشد.


به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استفاده از روشهای نوین و از جمله روش زایمان بی درد علاوه برافزایش تمایل مادران به مشارکت فعال در زایمان طبیعی و ایجاد خاطره خوشایند از اولین دیدار مادران و نوزادان، از عوارض ناخواسته و نیزهزینه های اضافی و غیر ضروری سزارین بدون علت در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) پیشگیری کرده است.


وی ادامه داد: در 6 ماهه اول 1399 تعداد 1809 مورد زایمان طبیعی در این بیمارستان انجام شده که 565 مورد آن با استفاده از بیحسی ناحیه ای اپیدورال و تزریق ماده بیحسی در کانال نخاعی و تعداد 768 مورد با استفاده از گاز انتونوکس و ایجاد بیدردی با استنشاق گاز انجام شده است.


دکتر فرحناز میر، سرپرست بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان نیز در این خصوص گفت: انجام زایمان فیزیولوژیک به روش بدون درد یکی دیگر از خدمات مرکز زایمانی بیمارستان علی بن ابی طالب(ع) است که با ارائه آموزش به مادران از هفته 20 بارداری آنان را اماده نموده و اموزش میدهند تا توانائی کنترل درد و انجام زایمان با همکاری مادررا کسب نمایند.


فرحناز هرمزی رئیس گروه مامائی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم با بیان اهمیت ترویج زایمان طبیعی گفت: علاوه بر زایمان بدون درد، راه اندازی بلوک زایمانی نیز شرایط محیطی مناسب را برای انتخاب زایمان طبیعی فراهم کرده است. وی افزود: یکی از اقداماتی که برای ترویج زایمان طبیعی انجام شده است راه اندازی اتاقهای تک نفره زایمان است که فضای مناسبی برای حضور همراه را در کنار مادر باردار فراهم اورده ومادرباردار در تمام مدت انتظار برای تولد نوزاد میتواندیکی از همراهان دلخواه را در کنار خود داشته باشد.


صدیقه شارع ملاشاهی کارشناس مسئول مادران معاونت بهداشتی نیز شروع فرایند زایمان بدون درد را از حوزه بهداشت و از خانه های بهداشت روستائی و مراکز جامع خدمات سلامت عنوان کرد و گفت: یکی از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت در زمینه ترویج زایمان طبیعی برگزاری کلاس های آمادگی با حضور مادران باردار است که با استقبال چشمگیری مواجه بوده است که با هدف ترویج زایمانهای طبیعی در حوزه خارج بیمارستانی در حال اجراست.


 


روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان


امتحانی، صمد زاده


 

  • گروه خبر : News,Other
  • کد خبر : 29468
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ