متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1398/09/04 - 12:11
  • - تعداد بازدید: 1031
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 59
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

استفاده از پیشرفته ترین روش های درمان سرطان در بخش پرتودرمانی ولایت

تکنیک پرتو درمانی سه بعدی که در بخش پرتودرمانی ولایت در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان مورد استفاده قرار می گیرد از پیشرفته ترین روش های درمانی سرطان در دنیاست.


استفاده از پیشرفته ترین روش های درمان سرطان در بخش پرتودرمانی ولایت
خبر


تکنیک پرتو درمانی سه بعدی که در بخش پرتودرمانی ولایت در بیمارستان علی بن ابی طالب (ع) زاهدان مورد استفاده قرار می گیرد از پیشرفته ترین روش های درمانی سرطان در دنیاست.


 


مسئول بخش رادیو تراپی ولایت علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان با اعلام این مطلب گفت: رادیو تراپی سه بعدی


( 3D Conformal Radiotherapy) فرآیند پیچیده ای است که با خلق مجموعه ای از داده های سه بعدی از تومور و بافت های سالم آغاز می شود و با ایجاد تصاویر کامپیوتری و طراحی نقشه های پیچیده به تیم درمانگر کمک می کند تا پرتو را به صورت متمرکز و صرفا به سمت ناحیه مبتلا پرتاب نماید.


دکتر پگاه ساسان پور حفاظت از بافت های سالم اطراف تومور در برابر تشعشعات درمانی را از مزایای استفاده از این تکنیک عنوان کرد و گفت: در این روش می توان دوز بیشتری از اشعه را به سلول های سرطانی رساند و در نتیجه این تکنیک با عوارض جانبی کمترتومور را بیشتر تحت کنترل در می آورد.


وی با اشاره به اینکه در شش ماهه اول سال 98 بیش از 250 بیمار خدمات تخصصی و فوق تخصصی درمان سرطان را از بخش رادیو تراپی ولایت بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان دریافت نموده اند اظهار داشت: بخش پرتو درمانی ولایت هر روزه در دو شیفت صبح و عصر در حال خدمت رسانی به بیماران است.


دکتر ساسان پور ادامه داد: هر بیمار سرطانی با توجه به نوع بیماری خود در طول دوره درمان بین 30-10 جلسه مورد اشعه درمانی قرار می گیرد و روزانه بر اساس برنامه حدود 50 تا 55 نفر در این بخش مورد پرتو درمانی قرار می گیرند.


مسئول بخش رادیو تراپی ولایت افزود: برخی از مردم پر تو درمانی را با برق درمانی اشتباه می گیرند و این در حالی است که رادیوتراپی روش درمانی است که در آن تومور با اشعه با انرژی بالا تحت تابش قرار می گیرد و بیمار در حین درمان هیچگونه درد یا گرمایی احساس نمی کند و روند درمان چند دقیقه ای بیشتر نیست.


دکتر ساسان پور خاطر نشان کرد: برای تمامی بیماران بعد از دستور پزشک پرونده درمانی تشکیل می گردد و نهایتا پس از 14 روز خدمات تخصصی درمان را دریافت می کنند.


وی تاکید کرد: که بیماران خانم در طول دوران درمان نباید باردار باشند زیرا مقدار کمی پرتو میتواند به جنین آسیب برساند.


 


روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان


تهیه و تنظیم: امتحانی، صمد زاده



 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 24697
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ