فوت 4 بیمار کرونا مثبت در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع)
فوت 4 بیمار کرونا مثبت در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) در 24 ساعت گذشته و شایعه فوت 16 بیمار به دلیل اختلال در سامانه اکسیژن

خبر
فوت 4 بیمار کرونا مثبت در بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) در 24 ساعت گذشته و شایعه فوت 16 بیمار به دلیل اختلال در سامانه اکسیژن
در 24 ساعت منتهی به روز یکشنبه 30 تیرماه ۳۵ بیمار با تشخیص قطعی کرونا در بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) بستری بودند و متاسفانه در این مدت با وجود تلاش مجموعه پزشکان و کادر درمان 4 نفر از هموطنان عزیز مبتلا به بیماری کووید-19 را در این بیمارستان از دست دادیم.
رئیس بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) با تشکر و خداقوت به مجموعه پزشکان و کارکنان این بیمارستان که از ابتدای بحران کرونا و همگام با دیگر مجاهدان سلامت در خدمت مردم و بیماران بوده اند گفت: متاسفانه امروز شایعه بی اساسی مبنی بر فوت 16 بیمار به دلیل اشکال در سامانه اکسیژن این بیمارستان به طور غیر رسمی در سطح شهر منتشر شد و تعدادی از خبرنگاران و فعالان رسانه ای استان هم بعد از شنیدن این شایعات برای پی گیری موضوع با این بیمارستان تماس گرفتند.
دکتر خلیل سلوکی با اشاره به تمایل شدید برخی افراد و رسانه ها به انتشار اخبار منفی و اعتمادسوز گفت: اگر خدای نکرده این شایعه صحت داشت این رسانه ها با تمام توان و ظرفیت به پوشش آن می پرداختند و خوراک بی نظیری را هم برای رسانه های معاند خارج از کشور تولید می کردند امّا وقتی از دروغ بودن این شایعه مطلع شدند هیچ تلاشی برای بیان واقعیت نکردند و از ظرفیت خود برای زدودن ابهاماتی که در ذهن تعدادی از شهروندان ایجاد شده بود استفاده ننمودند.
وی افزود: با وجود اطلاعاتی که در اختیار این افراد قرار گرفته بود انتظار داشتیم تا راسا نسبت به شفاف سازی فضا اقدام کنند امّا در غیاب عملکرد مسئولانه این افراد و رسان های غیر رسمی مجبور شدیم تا خودمان این اطلاعات را از طریق روابط عمومی بیمارستان منتشر کنیم تا مانع از مشوّش شدن اذهان مردم شریفمان شویم.
رئیس بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) ادامه داد: در شب گذشته 46 بیمار در بخش های ICU (مراقبت های ویژه)، N.ICU (مراقبت های ویژه نوزادان) و P.ICU (مراقبت های ویژه کودکان) این بیمارستان بستری و به طور مستقیم به سامانه اکسیژن ساز متصل بوده اند و در صورتی که خدای نکرده اختلالی در اکسیژن اتفاق می افتاد شاهد از دست دادن همه این عزیزان بودیم.
دکتر سلوکی گفت: یکی از اقدامات روزانه حوزه معاونت درمان بیمارستان بررسی شواهد، مستندات و آمار مربوط به مرگ های بیمارستانی در طول هر شبانه روز و تشکیل منظم جلسات بررسی مرگ و میر با حضور مجموعه ای از پزشکان متخصص و کارشناسان مربوطه است.
این پزشک متخصص بیهوشی در تشریح آمار متوفیان شب گذشته در این بیمارستان هم گفت: در شب گذشته 4 بیمار کووید 19 که سن بالا و یا بیماری مزمن و پیوند کلیه داشتند در این بیمارستان فوت کرده اند. وی افزود: در این مدت سایر متوفیان این بیمارستان شامل 2 بیمار مشکوک به کرونا، یک بیمار تالاسمی ماژور با نارسائی شدید قلبی، 2 بیمار در مراحل انتهائی سرطان و یک بیمار با سوختگی 80 درصد بودند که با وجود اجرای عملیات احیاء توسط کادر درمان فوت کرده اند و 6 بیمار هم بدون علایم حیاتی و یا در مراحل انتهائی حیات توسط آمبولانس های اورژانس 115 به اورژانس بیمارستان تحویل داده شده اند.
وی با بیان این نکته که حتی چند ثانیه اختلال در سامانه های تاسیساتی این بیمارستان می تواند به قیمت جان تعداد کثیری از بیماران تمام شود گفت: ارزیابی های فنی و بررسی های کارشناسی از سامانه های حیاتی مانند برق اضطراری، گازهای تنفسی، امحاء زباله، تهویه مکانیکی در بازه های زمانی مشخص و در قالب سنجه های اعتبار بخشی بیمارستانی توسط کارشناسان داخل و خارج بیمارستان انجام می شود و نتایج
حاصل از این ارزیابی ها نیز به منظور استمرار دائم این خدمات مورد استفاده قرار می گیرد.
وی در تشریح وضعیت سامانه اکسیژن ساز بیمارستان علی ابن ابی طالب(ع) نیز گفت: هم اکنون علاوه بر یک دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت 600 لیتر و 3 دستگاه با ظرفیت 300 لیتر که به صورت شبانه روزی در این بیمارستان فعال است از تعداد کافی کپسول های اکسیژن هم استفاده می شود و به زودی یک دستگاه 300 لیتری دیگر هم پس از انجام تعمیرات به این ظرفیت اضافه خواهد شد و ان شا الله با حمایت های ریاست محترم دانشگاه در هفته آینده یک دستگاه ۶۰۰ لیتری جدید هم به این بیمارستان تحویل داده خواهددشد.
شایان ذکر است بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع) یک مرکز فوق تخصصی و ارجاعی در سطح استان است . در این بیمارستان 500 تختخوابی علاوه بر بخش های ایزوله ای که برای بستری بیماران تنفسی و کرونا مثبت در نظر گرفته شده، سایر رشته ها تخصصی و فوق تخصصی نیز فعال می باشد و بیماران زیادی برای دریافت خدمات تشخیصی و درمانی در رشته های داخلی، جراحی، کودکان، زنان و زایمان، قلب و عروق، مغز و اعصاب، سوختگی و امثال آن به این بیمارستان مراجعه می کنند. همچنین علاوه بر بیمارانی که مستقیما در این بیمارستان بستری می شوند همه روزه تعداد دیگری از بیماران بدحال و نیازمند خدمات تخصصی نیز از سایر بیمارستان ها استان نیز به این مرکز ارجاع می شوند.
خوشبختانه بخش اعظم بیماران بستری در این بیمارستان پس از دریافت خدمات درمانی و با حال عمومی خوب به آغوش خانواده های خود بر می گردند و این واقعیت علاوه بر شادی خانواده ها، موجب خوشحالی و خرسندی کادر درمان را نیز فراهم می نماید. با این وجود برخی از عزیزان هم به رغم همه تلاش ها فوت کرده و یا با عوارض ناشی از بیماری بیمارستان را ترک می کنند که در همه این موارد امکان پی گیری و بررسی موضوع از طرق قانونی برای بیماران و اطرافیان آنان وجود دارد.
روابط عمومی بیمارستان علی ابن ابی طالب (ع)
comment