متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1398/03/25 - 12:35
  • - تعداد بازدید: 500
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 50
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت

حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: از سه سال قبل در حالی پا به شصت سالگی گذاشتم که بدلیل فشار خون بالا، عملکرد کلیه هایم مختل شده بود

خبــــــــر
حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان؛


فشار خون، آغاز شصت سالگی را برایم با درد و رنج همراه ساخت


حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: از سه سال قبل در حالی پا به شصت سالگی گذاشتم که بدلیل فشار خون بالا، عملکرد کلیه هایم مختل شده بود.
به گزارش روابط عمومی- حبیب الله میری بنجار بیمار بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان گفت: علیرغم اینکه از ابتلاء به فشار خون مطلع بودم اما ضرورتی برای درمان احساس نمی کردم چرا که آسیب های ناشی از فشار خون را بیشتر از سردردهای موقتی نمی دیدم.
وی ادامه داد: آنقدر به این بیماری خاموش، بی توجه بودم که در نهایت بعد از احساس ناراحتی ممتد در کلیه ها، به پزشک مراجعه کردم که در کمال ناباوری متوجه شدم آسیب جبران ناپذیری به این ارگان مهم بدنم وارد شده است.
وی افزود: متاسفانه، بنا به تشخیص پزشک، تنها راه ادامه حیات من دیالیز و در صورت فراهم آمدن کلیه، انجام پیوند کلیه است.
این بیمار گفت: هم اکنون یک روز درمیان در بخش دیالیز بستری می شوم تا عمل پاکسازی خون از طریق دستگاه انجام شود.
دکتر علی علیدادی فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: فشار خون بیماری مرموزی است که بدون هیچ گونه علامت خاصی می تواند باعث آسیب به کلیه ها، قلب، مغز و چشم ها شود.
وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از افراد زمانی متوجه ابتلا به پرفشاری خون می شوند که به یکی از ارگان های بدنشان، لطمه خورده باشد.
وی تاکید کرد: برای اطمینان از عدم ابتلا به پر فشاری خون، تمام افراد بالای 30 سال دست کم سالیانه یکبار و افراد مسن حداقل هر شش ماه یکبار فشار خونشان را چک کنند.
خانم نیکبخت مسئول بخش دیالیز بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان هم گفت: از 170 بیمار نیازمند به دیالیز در این بیمارستان، 80 نفر به سبب ابتلا به فشار خون کنترل نشده، دچار نارسایی مزمن کلیه و ناگزیر به انجام دیالیز شده اند.
وی ادامه داد: روزانه در سه شیفت، بیماران دچار نارسایی مزمن کلیه در این خش دیالیز می شوند که از نوجوان 13 ساله تا افراد مسن 80 ساله را شامل می شود.
وی تصریح کرد: در میان عوامل مختلف آسیب به کلیه ها، پرفشاری خون سهم زیادی در از کار افتادن این ارگان حیاتی بدن دارد.
خانم نیکبخت گفت: هر بیمار دیالیزی علاوه بر مشقت های انجام این درمان نگهدارنده، زندگی سالم و راحتی را تا پایان عمر تجربه نمی کند.
وی تاکید کرد: با کنترل منظم فشار خون مراقب سلامت خود باشیم.
دکتر محمد کاظم مومنی رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان نیز گفت: تا امروز با معرفی 54 نفر برای آغاز درمان پرفشاری خون به بخش های تخصصی، مخاطرات ناشی از این بیماری خاموش برای این افراد پیشگیری شد.
وی ادامه داد: از آغاز بسیج ملی کنترل فشار خون تا کنون 864 نفر در این بیمارستان از نظر ابتلا به پرفشاری خون غربالگری شده اند.


روابط عمومی بیمارستان علی ان ابیطالب(ع)


تهیه: محمدرضا صمد زاده/ تنظیم: مهدیه کیخوایی


 

  • گروه خبر : News,Other
  • کد خبر : 22479
Keywords

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ