متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1402/07/22 - 11:30
  • - تعداد بازدید: 363
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 324
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تکریم و معارفه ریاست بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع)

برگزاری مراسم تکریم و معارفه رئیس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع)
به گزارش روابط عمومی، ، ظهر امروز در مراسمی باحضور دکترشهریاری مدیرحوزه ریاست دانشگاه، دکترمومنی معاون درمان دانشگاه و معاونین و مسئولین واحدهای مختلف بیمارستان، از زحمات دکترامیرگرگیچ رئیس سابق بیمارستان تجلیل و دکتر کاوه یزدانی بعنوان رئیس جدید این بیمارستان معرفی شد.
دکتر حسین شهریاری، مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این مراسم گفت: اینجانب با توجه به موقعیت شغلی از نزدیک شاهد دغدغه ها و پیگیری های جناب آقای دکتر گرگیچ جهت رفع مشکلات و موانع بیمارستان بوده ام و از ایشان تشکر میکنم و برای جناب اقای دکتر یزدانی نیز آرزوی موفقیت دارم.
دکتر محمدکاظم مومنی،معاون درمان دانشگاه نیز گفت: جا به جایی جناب آقای دکتر گرگیچ تصمیم مدیریتی بوده و این تغییر دلیل بر نقص عملکرد ایشان نمی باشد. ایشان از بهترین، خوش اخلاق ترین و عملیاتی ترین مدیران بوده اند.
وی ادامه داد: حتما از ظرفیت های ایشان در دانشگاه استفاده خواهد شد. ایشان در شرایط مالی سخت و کمبود منابع انسانی مدیریت بیمارستان را بر عهده داشتند.
وی افزود: دکتر یزدانی با توجه به دوره معاونتشان در این بیمارستان بسیار شناخته شده هستند،ایشان نیروی جوان، با انگیزه و‌ مصمم‌در اداره امور می باشند که قطعا می توانند از پتانسیل های این بیمارستان به نحو شایسته استفاده کنند.
دکتر امیرگرگیچ متخصص طب اورژانس و رییس سابق بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع) زاهدان نیز گفت: باید در ابتدا از تمامی پرسنل بیمارستان بابت همکاری مثبت و اثر بخش، در این مدت تشکر کنم.
وی ادامه داد: تصمیم جا به جایی مدیران از طرف دانشگاه بوده و باید به این تصمیم احترام‌گذاشت، وی گفت: در حال حاضر تراز مالی بیمارستان برابر بوده و شاهد کاهش کسورات بیمارستان در کم ترین حالت ممکن طی چندین سال گذشته بوده ایم.
دکتر کاوه یزدانی، رئیس بیمارستان علی بن ابی طالب علیه السلام زاهدان نیز گفت: با تشکر از همکاران و اساتید حاضر در جلسه، از تجارب جناب آقای دکتر گرگیچ در حفظ روند رو به رشد بیمارستان استفاده خواهم کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بیمارستان قطب علمی _درمانی جنوب کشور می باشد، در جهت پیگیری و پیشرفت امور نیازمند همکاری و همدلی یکایک پرسنل بیمارستان می باشیم.
 
  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 44124
Keywords
فاطمه راهداری
خبرنگار

فاطمه راهداری

Comments

0

comment

تنظیمات قالب
سیستم تیکتینگ