اخبار > انتصاب جناب آقای دکترصالحی

انتصاب جناب آقای دکترصالحی به عنوان سرپرست مرکزآموزشی،درمانی و تحقیقاتی علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان

طی ابلاغی از جانب  ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر صالحی بعنوان سرپرست مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی -  متن ابلاغ بدین شرح است .

همکار ارجمند جناب آقای دکتر مسعود صالحی  شهستان

استاد محترم گروه بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه

با سلام و احترام؛

با توجه به سوابق، تعهد و توانمندیهای اجرائی جنابعالی و با عنایت به تصمیمات متخذه به موجب این ابلاغ شما را به عنوان سرپرست مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی علی ابن ابی طالب(ع) زاهدان منصوب می نمایم تا با استعانت از درگاه ایزد متعال و بهره گیری از تمام ظرفیت های درون سازمانی، همکاران محترم هیات علمی و سایر کارکنان خدوم آن مجموعه و توسعه تعاملات بین بخشی و فرابخشی نسبت به انجام وظایف محوله سازمانی ، خاصه اولویت های زیر اهتمام ویژه داشته باشید.

1-     برنامه ریزی و ساماندهی امور و وظایف سازمانی واحدهای زیرمجموعه به شکل مطلوب، به نحوی که موجب ارایه خدمات درمانی بهینه براساس استانداردهای مورد انتظار به آحاد مردم بوده و نتیجه آن تامین عدالت در دسترسی به خدمات و ایجاد رضایتمندی با در نظر گرفتن حقوق و رعایت ایمنی بیماران باشد.

2-     برنامه ریزی و تلاش در جهت توسعه هدفمند آموزش حین خدمت کارکنان در همه سطوح سازمانی به نحوی که موجب نهادینه شدن تکریم ارباب رجوع شود .

3-     برنامه ریزی، ایجاد و تقویت زیرساخت های مورد نیاز جهت عملیاتی نمودن سیاست های ابلاغی وزارت متبوع و به ویژه اجرای کامل برنامه تحول نظام سلامت

4-     برنامه ریزی و بستر سازی مناسب در جهت استفاده از تکنولوژی های نوین مدیریت سازمانی ، به منظور روان کردن و مستند سازی فرآیندهای سازمانی به نحوی که پایش و ارزشیابی فعالیت های روزمره سازمانی کارکنان به دقت و سرعت امکان پذیر باشد.

5-     برنامه ریزی و نظارت و ارزشیابی ادواری سرمایه انسانی آن مجموعه و استفاده از شاخص های عملکردی در نظام پاداش و تشویق تا موجبات رشد و تعالی سازمانی را فراهم سازد.

توصیه موکد می گردد تمام فعالیتهای سازمانی معطوف بر رعایت کامل قوانین جاری جمهوری اسلامی ایران، رعایت شئونات شرع مقدس وصیانت از بیت المال و حقوق مردم و تکریم ارباب رجوع، اعضاء محترم هیات علمی، دانشجویان و کارکنان باشد تا موجبات رضایت خداوند منان فراهم گردد. توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد تعالی مسئلت می نمایم.

دکتر محمودرضا میری

دوشنبه ١٩ تير ١٣٩٦ ٠٨:٠٤ News ١٥٩٤٨