اخبار > با کمال تأثر و تأسف باخبر شدیم، سرکار خانم دکتر بهاره مهربان، دعوت حق را لبیک گفتند.

با کمال تأثر و تأسف باخبر شدیم، سرکار خانم دکتر بهاره مهربان، دعوت حق را لبیک گفتند. ضمن ابراز تأسف، این مصیبت را به خانواده ایشان و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده، رحمت و مغفرت الهی برای آن مرحوم و شکیبایی برای بازماندگان وی را از درگاه خداوند منان مسئلت می نماییم.

دکتر مسعود صالحی
                                                                    رییس بیمارستان علی ابن ابیطالب(ع)

شنبه ٦ آبان ١٣٩٦ ١٤:٢٤ Slider ١٦٦٩٢

این خبر فاقد نظر می باشد